مواد لازم جهت تهیه مربای پوست پسته تازه:
- پوست پسته تازه: یک کیلو
- آبلیمو تازه: نصف فنجان
- گلاب: نصف فنجان
- شکر: یک کیلو
- پسته خلال شده: یک فنجان
- وانیل یا هل: به میزان لازم
- زعفران: در صورت تمایل
طرز تهیه مربای پوست پسته تازه:
پوست پستهی تازه را خوب بشویید و به مدت سه تا چهار ساعت در داخل آب سرد بخیسانید.
ظرفی را روی شعله قرار دهید و در آن آب بریزید تا به جوش آید.
پوست پسته را از آب سرد خارج کرده و در داخل آب جوش بریزید.
پس از چندین ثانیه پوست پستهها را از آب جوش خارج کرده و مجددا به آب سرد منتقل کنید.
انتقال پوست پسته از آب سرد به آب جوش و برعکس را چندین بار انجام دهید تا تلخی و گسی پوست پسته گرفته شود.
سه لیوان آب را به همراه شکر بر روی شعله قرار دهید تا بجوش آید.
گلاب و زعفران را به آب و شکر اضافه نمایید تا با هم بجوشند.
سپس پوست پسته را به شهد آماده شده اضافه نمایید تا با یکدیگر بپزند.
منتظر بمانید تا پوست پسته پخته شود و شهد کاملا به غلظت برسد.
یکربع قبل از خاموش کردن شعلهی زیر مربا، آبلیموی تازه و خلال پسته را اضافه نمایید.
پس از مدت زمان کوتاهی شعلهی زیر مربای پوست پسته را خاموش کنید.
منتظر بمانید تا مربای پوست پسته خنک شود و سپس آن را به ظرفهای شیشهای منتقل کنید.
مربای پوست پسته را در وعده صبحانه مصرف نمایید تا تاثیرات شگفت انگیز آن را در درمان درد معده مشاهده نمایید.
منبع: آشپزی آسان