loading...

آشپزی آسان با سحرناز

با شما دوستان عزیز همراه هستیم تا طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را با یکدیگر یاد بگیریم.

بازدید : 610
شنبه 9 اسفند 1398 زمان : 19:22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی آسان با سحرناز

مواد لازم جهت تهیه مربای پوست پسته تازه:

  1. پوست پسته تازه: یک کیلو
  2. آبلیمو تازه: نصف فنجان
  3. گلاب: نصف فنجان
  4. شکر: یک کیلو
  5. پسته خلال شده: یک فنجان
  6. وانیل یا هل: به میزان لازم
  7. زعفران: در صورت تمایل

مربای پوست پسته

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه:

پوست پسته‌ی تازه را خوب بشویید و به مدت سه تا چهار ساعت در داخل آب سرد بخیسانید.

ظرفی را روی شعله قرار دهید و در آن آب بریزید تا به جوش آید.

پوست پسته را از آب سرد خارج کرده و در داخل آب جوش بریزید.

پس از چندین ثانیه پوست پسته‌ها را از آب جوش خارج کرده و مجددا به آب سرد منتقل کنید.

انتقال پوست پسته از آب سرد به آب جوش و برعکس را چندین بار انجام دهید تا تلخی و گسی پوست پسته گرفته شود.

سه لیوان آب را به همراه شکر بر روی شعله قرار دهید تا بجوش آید.

گلاب و زعفران را به آب و شکر اضافه نمایید تا با هم بجوشند.

سپس پوست پسته را به شهد آماده شده اضافه نمایید تا با یکدیگر بپزند.

منتظر بمانید تا پوست پسته پخته شود و شهد کاملا به غلظت برسد.

یکربع قبل از خاموش کردن شعله‌ی زیر مربا، آبلیموی تازه و خلال پسته را اضافه نمایید.

پس از مدت زمان کوتاهی شعله‌ی زیر مربای پوست پسته را خاموش کنید.

منتظر بمانید تا مربای پوست پسته خنک شود و سپس آن را به ظرفهای شیشه‌‌‌ای منتقل کنید.

مربای پوست پسته را در وعده صبحانه مصرف نمایید تا تاثیرات شگفت انگیز آن را در درمان درد معده مشاهده نمایید.

منبع: آشپزی آسان

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 42
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 48
  • بازدید کننده امروز : 42
  • باردید دیروز : 10
  • بازدید کننده دیروز : 11
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 108
  • بازدید ماه : 542
  • بازدید سال : 1560
  • بازدید کلی : 95338
  • کدهای اختصاصی